Ingyenes Office letöltés a Nemzeti Fejlesztés Minisztérium Tisztaszoftver programjának köszönhetően!

Most minden tanuló/hallgató és tanár ingyenesen töltheti le az Office 365 ProPlus programcsomagot, amely akár 5 számítógépre és mobil eszközre is telepíthető!

Figyelem, a jelen oldalról letölthető Office365 Pro Plus felhasználónév nincs összekapcsolva a Teams környezettel.

A Teams iskolai bevezetése az www.aka.ms/tavtanulas oldalon leírtak szerint valósítható meg.

Office 365 tanulóknak, hallgatóknak

Office 365 tanároknak

Regisztráció


Amennyiben még nem múltál el 16 éves, regisztrációhoz kérd szüleid, gyámod segítségét!Amennyiben elmúltál 16 éves, magad is regisztrálhatsz!


Regisztráció


Amennyiben Ön általános, vagy középiskolai tanár, kérjük válassza ezt az opciót!


Az Office 365 alkalmazásait a megadott e-mail címre elküldött belépési adatokkal bejelentkezve itt lehet letölteni.

*Az Office 365 ProPlus ingyenes használatára jogosult minden magyarországi, államilag elismert, állami, egyházi vagy alapítványi fenntartású általános és középiskola tanulója és tanára, valamint a Tisztaszoftver Programban részt vevő felsőoktatási intézmények hallgatói.

Office regisztráció diákoknak

Az ingyenes Office 365 ProPlus programcsomagot keresed? Jó helyen jársz. Csak egy regisztráció, majd néhány kattintás, és már el is kezdheted használni.

Ha van érvényes diákigazolványod, akkor a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumnak köszönhetően most 5 eszközre (számítógépre vagy mobilra) is letöltheted ezt a programcsomagot. A regisztráció előtt kérjük, olvasd el alaposan technikai útmutatókat!

Készen állsz? Regisztrálj!

Az Office 365 alkalmazásait a megadott e-mail címre elküldött belépési adatokkal bejelentkezve itt lehet letölteni: Office 365


Az Office 365 ProPlus ingyenes használatára jogosult minden magyarországi, államilag elismert, állami, egyházi vagy alapítványi fenntartású általános és középiskola tanulója, valamint a Tisztaszoftver Programban részt vevő felsőoktatási intézmények hallgatói.

Office regisztráció tanároknak

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Tisztaszoftver programjának köszönhetően most minden tanár ingyenesen töltheti le az Office 365 ProPlus programcsomagot.


A regisztrációt követően most akár 5 számítógépre és mobil eszközre is telepítheti az Office 365 legújabb, jogtiszta verzióját.


A regisztráció előtt kérjük, olvassa el alaposan a technikai útmutatónkat!

Jogosultsága érvényesítéséhez adja meg az adatait:

Az Office 365 alkalmazásait a megadott e-mail címre elküldött belépési adatokkal bejelentkezve itt lehet letölteni: Office 365


Az Office 365 ProPlus ingyenes használatára jogosult minden magyarországi, államilag elismert, állami, egyházi vagy alapítványi fenntartású általános és középiskola tanára és tanulója, valamint a Tisztaszoftver Programban részt vevő felsőoktatási intézmények hallgatói.